April 16, 2020

学務チーム窓口休止のお知らせNotice of Office Closure

学務チーム窓口休止のお知らせ

○窓口休止する事務室

学務チーム gakumu@iii.u-tokyo.ac.jp

○窓口休止する期間

2020年4月8日(水)~未定

お問い合わせは電子メールでお願いします。なお、2020年4月8日以降、COVID-19(新型コロナウイルス)感染対策により、学務チームは勤務体制縮小・在宅勤務対応を行っているため、手続きに通常以上のお時間をいただく場合があるほか、一部の業務(証明書発行や教室貸出・予約業務などを含む)を休止しておりますのでご了承ください。

Notice of Office Closure

As the rapid spread of COVID-19 is likely to continue, the University of Tokyo will impose more strict restrictions on campus activities.

○The following office will be closed.

Academic Affairs Team,Graduate School of Interdisciplinary Information Studies

gakumu@iii.u-tokyo.ac.jp

○Closing period

The office will be closed from April 8th, 2020 (Wed).

The resume date has not been determined

Please contact us by e-mail. Please kindly understand that your request may take a longer processing time than usual or be declined, due to the reduction and teleworking of the staff.